Loading...

Bine ați venit la Victory Residence

Plăcerea unui loc stabil

Situat în cartierul Militari, lângă stația de metrou Păcii, VICTORY RESIDENCE este situat pe strada Drumul Bacriului nr. 45, București, Sector 6.

Oferim spre vânzare garsoniere și apartamente cu 2 sau 3 camere, total decomandate cu bucătării închise și balcoane. Construcția este P+2+3,4 Retras, pe cadru de beton, având compartimentare cărămidă Porotherm interior/exterior și izolație cu polistiren.

Finisajele sunt la alegere (gresie, faianță, parchet) iar apartamentele prezintă obiecte sanitare (WC încastrat, cadă, lavoar suspendat), încălzire în pardoseală, centrală proprie Ariston prin condensare. Predarea se face la cheie!

Blocul este dotat cu lift, loc de joacă pentru copii iar pentru achiziție se acceptă și credit. Se află în zonă rezidențială, curată, verde, liniștită, situat la 5-7 minute pietonal de stația de metrou metrou Păcii, în apropiere fiind mijloacele de transport 137, 278,178, 138, 62, 236, 61 la 2 minute pietonal.

De asemenea, maxi taxi se afla la 2-3 minute pietonal și tot la 2 minute pietonal se poate ajunge la bulevardul Iuliu Maniu.

În apropiere se află Parcul Comercial Militari(Auchan, Metro, Brico Depot, KFC, Decathlon, Bebe Tei, C&A, H&M, McDonald’s, KFC Drive, Starbucks), Cora Lujerului, Mall Afi Palace, școli, grădinițe, policlinică.

flowers_top

Apartamente disponibile

Apartamente Corp 1

Apartamente disponibile

Apartamente Corp 2

Stilul de viață

SUNĂ CHIAR ACUM

Dacă este mai simplu, stabilește o întâlnire sau sună la numărul de telefon!

Completează formularul de mai jos pentru a stabili o vizionare pentru noua ta locuință. Pentru și mai multe detalii nu ezita să suni la numărul de telefon +40 (770) 745 494.

flowers_top

Formular de contact    Garsoniera Corp 1Apartament cu doua camere Corp 1Apartament cu trei camere Corp 1Garsoniera Corp 2Apartament cu doua camere Corp 2